Još jedan rekord na Vimbldonu: Đoković je šesti igrač u istoriji kome je ovo uspelo

Vimbldon je objavio ovaj statistički podatak tokom samog meča

07.07.2024. 07:15
  • Podeli:
novak đoković, vimbldon, 27 jun 2024 - foto Reuters-66806e7f05f71.webp Foto: Reuters

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković došao je do jedinstvenog rekorda. Naime, on je na meču sa Aleksejom Popirinom došao do brojke od 1.000 asova na Vimbldonu.

Srbin je tako postao tek šesti igrač u istoriji koji je uspeo da dođe do ovakvog dostignuća.

Vimbldon je objavio ovaj statistički podatak tokom samog meča nakon što je Novak oservirao hiljaditi as na Vimbldonu u svojoj karijeri.

Osim Novaka ovo je pošlo za rukom i osmostrukom šampionu Rodžeru Federeru, ali i serverima poput Džona Iznera, Iva Karlovića i Endija Rodika

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()