Još jedan teniser otkazao učešće na Rolan Garosu

Posle Kirjosa i Nadala povukao se treći odlično plasirani igrač

21.05.2023. 12:35
  • Podeli:
roland-garros-reuters.jpg Foto: Reuters

Ni Mateo Beretini neće učestvovati na ovogodišnjem Rolan Garosu. Razlog za povlačenje Italijana sa francuskog grend slema na šljaci jeste povreda mišića stomaka, od koje se nije oporavio još od turnira u Monte Karlu

Beretini je na društvenim mrežama potvrdio da neće igrati na Otvorenom prvenstvu Francuske.

"Oporavak dobro napreduje. Jedva čekam da se vratim u takmičarski ritam. Neću biti spreman za Pariz. Očekujem povratak na turnir u Štutgartu, napisao je italijanski teniser na Instagramu.

Mateo je povratak na teren odložio, verujući da će u potpunosti biti spreman za početak sezone na travi, pošto je četiri od svojih sedam titula osvojio upravo na najbržoj podlozi.

Sa Rolanga Rosa, koji uskoro počinje, već su se povukli Nik Kirjos i najveći šampion ovog turnira Rafael Nadal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()