Kad trener pravi poređenje: Đoković je kao Kristijano Ronaldo, a Federer kao Leo Mesi

Poznati stručnjak je tokom većeg dela karijere brinuo o formi Serene Vilijams

27.01.2024. 21:26
  • Podeli:
Novak Đoković i Rodžer Federer.jpg Foto: Profimedia

Teniski teren Patrik Muratoglu izjavio je da je u teniskom svetu Rodžer Federer poput Lea Mesija, dok ga Novak Đoković podseća na Kristijana Ronalda.

Muratoglu je na svojim društvenim mrežama naglasio razlike između talenta i napornog rada. Da bi precizno ilustrovao razliku, on je naveo da je lak pristup fudbalu Lionela Mesija sličan onom kakav Federer ima u tenisu.

Sa druge strane, smatrao je da je posvećenost napadača Al Hilala Kristijana Ronalda da ostane na vrhu i u poznim igračkim godinama identična sa onom kakvu ima srpski teniser Novak Đoković.

"Razgovarao sam sa svojim prijateljem i rekli smo da je Federer Mesi, a Đoković Ronaldo. Zašto? Zato što je Federer čist ludi talenat i on samo treba da oseti šta radi," rekao je Muratoglu na svom Instagram profilu.

Takođe, on je imao pohvale i na Novakovu predanost "poslu".

"Đoković je supervredan radnik koji obraća pažnju na svaki detalj", završio je poznati trener.

Podsećanja radi, Muratoglu je tokom većeg dela karijere brinuo o formi Serene Vilijams.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()