Karlos Alkaraz propušta Australijan open

U trenutku kada se osećao najspremnijim najbolji teniser sveta je doživeo povredu

07.01.2023. 09:19
  • Podeli:
Karlos Alkaraz_Xinhua Pixsell-1664881400086.webp Foto: Xinhua / Pixsell

Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz neće igrati na prvom Grand slem turniru sezone Australian openu. Španac je ovu vest potvrdio preko društvenih mreža kada je napisao da je razlog odustajanja od turnira "povreda koju je zadobio zbog neprirodnog pokreta tokom treninga".

Alkaraz je objasnio da je u pitanju povreda desne noge i napisao da se dogodila baš u trenucima kad se osećao najspremnijim tokom priprema.

U najboljoj godini karijere igrao je četvrtfinale Roland Garosa, 4. kolo Vimbledona i osvojio Ju Es open, te je sa 19 godina, četiri meseca i šest dana starosti postao najmlađi broj 1 ikada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()