Kecmanović eliminisan u drugom kolu Mastersa u Šangaju

Meč je trajao samo 62 minuta

05.10.2024. 10:50
  • Podeli:
miomir kecmanovic profimedia-6700fa4505f32.webp Foto: Profimedia

 Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je danas u drugom kolu eliminisan od Australijanca Alekseja Popirina 6:3, 6:2.

Meč je trajao samo 62 minuta. Kecmanović je 55. teniser sveta, dok se Popirin nalazi na 24. mestu ATP liste.

Ovo je bio peti međusobni duel australijskog i srpskog tenisera, a drugi trijumf Popirina, koji će u trećem kolu Mastersa u Šangaju igrati protiv pobednika meča između Bugarina Grigora Dimitrova i Zizu Bergsa iz Belgije.

Popirin je poveo 3:0 u prvom setu, a onda je držao prednost od tri gema i ovaj deo meča je dobio rezultatom 6:3.

Australijanac je napravio brejk već na startu drugog seta za 1:0. Kecmanović nije iskoristio dve brejk lopte u narednom gemu, a Popirin je zatim poveo 2:0. Australijanac je potom u sedmom gemu napravio novi brejk za 5:2, a onda je na svoj servis stigao do 6:2 i zaslužene pobede.

Masters u Šangaju se igra za nagradni fond od 8.995.555 dolara. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()