Kirjos dao savet Đokovićevim protivnicima: Najbolje rezervišite let ka kući, na vreme

Australijan open počinje u nedelju, po srednjeevropskom vremenu

12.01.2024. 14:06
  • Podeli:
Nik Kirjos.jpg Foto: Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos, koji je već neko vreme van terena i takmičenja pomno parti sa tv ekrana, imao je veoma koristan savet za protivnike Novaka Đokovića na predstojećem Australijan openu.

Ovaj kontroverzni Australijanac, koji će biti na licu mesta prvog grend slema sezone koji se igra u Melburnu, pratio je prvi put žreb za ovaj turnir uživo, i to iz fotelje pred TV kamerama, u društvu novinara koji ga je pitao za komentare. 

"Ovo mi je prvi žreb koji gledam. Kao igrač nikada me nije zanimalo koga ću da izvučem i nisam pratio. Obavestili su me naknadno", rekao je Kirjos. 

Na pitanje novinara šta teniseri mogu da urade protiv Novaka Đokovića, Kirjos je kao iz topa ispalio:

"Da rezervišu let kući po najboljoj ceni", poručio je Australijanac.

Nikada Kirjos nije bio jednostavan i bez reakcije ostalih koji ga slušaju i gledaju

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()