Kirjos ponovo provocira Sinera: Sada sramno udario na njegovu devojku

Neukusan komentar australijskog tenisera

08.09.2024. 15:15
  • Podeli:
Nik Kirjos-63c68521c03d3.webp Foto: Profimedia

Janik Siner i Tejlor Fric igraju finale US Opena.

Već danima je glavna tema Italijan koji je bio pozitivan na doping testu, a njegov glavni kritičar je Nik Kirjos koji ne prestaje sa provokacijama na račun prvog tenisera sveta.

Siner je proglašen nevinim jer je utvrđeno da je do kontaminacije došlo zbog upotrebe spreja za rane, koji je jedan član njegovog tima koristi, ali to nije bilo dovoljno Kirjosu da prestane.

Teniser je ponovo izazvao veliku buru, i to, zbog komentarisanja jedne od fotografija na društvenim mrežama n akojoj je sa Anom Kalinskajom, sadašnjom devojkom Janika Sinera.

Naime, neko od navijača je postavio ovu fotografiju, a nju je video Kirjos. Kako su se njih dvoje svojevremeno zabavljali, Nik je ispod fotografije ostavio sraman komentar:

"Drugi servis",  sa jasnom aluzijom da je on bio prvi koji je bio sa Kalinskajom.

teniser je ponovo izazvao veliku buru, i to, zbog komentarisanja jedne od fotografija na društvenim mrežama n akojoj je sa Anom Kalinskajom, sadašnjom devojkom Janika Sinera. Naime, neko od navijača je postavio ovu fotografiju, a nju je video Kirjos. Kako su se njih dvoje svojevremeno zabavljali, Nik je ispod fotografije ostavio sraman komentar: - Drugi servis - sa jasnom aluzijom da je on bio prvi koji je bio sa Kalinskajom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()