Kirjos ponovo udario na Sinera zbog dopinga

Italijan je i dalje prvi teniser sveta

05.09.2024. 18:25
  • Podeli:
Tan2023-12-0715221615_0 nik kirjos Florian EiselePool Photo via AP-65744026aa23c.webp Foto: Tanjug/Florian Eisele/Pool Photo via AP

Bivši sustralijski teniser Nik Kirjos još jednom je odlučio da "potkači" Janika Sinera u jeku US Opena. Naime, italijanski teniser je dvaput testiran pozitivno na klosteblo, zabranjenu supstancu, ranije tokom godine.

Italijan je proglašen nevinim jer je utvrđeno da je u pitanju kontaminacija

Sinerovo objašnjenje je glasilo da je jedan član njegovog tima koristio sprej za malu ranu na telu koji u sebi sadrži klostebol.

Međutim, mnogo je onih koji u to ne veruju. Među njima je i Kirjos, koji je odmah zauzeo jasan stav i od tada ne odstupa od njega.

Sada je na društvenoj mreži "X" odgovorio na tzv. gif u kom je prikazan iznenađeni Siner uz opis "Đoković, Alkaras i Zverev eliminisani".

"Kada je i dalje prisutno u drugom testu, ha-ha-ha. Sam sebe zasmejavam", odgovorio je Kirjos, aludirajući na testove kojim je povodom čitave situacije Siner prethodno podvrgnut.

U međuvremenu, Italijan je stigao do polufinala poslednjeg Grend slema u sezoni, gde ga čeka Džek Drejper.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()