Kirjos prati Đokovića i van mečeva: Dobija idiotska pitanja

Ko nije težak prema svom timu, pitao se Novak

07.09.2023. 09:13
  • Podeli:
Nik Kirjos1.jpg Foto: Profimedia

Nik Kirjos, iako ne učestvuje na turnirima, trudi se da bude u toku dešavanja. Naročito prati šta na Ju Es openu radi Novak Đoković, kako na terenu tako i van njega. 

Australijanca je posebno iznervirao novinar sa kojim je srpski teniser razgovarao posle meča sa Tejlorom Fricom. Zvanični voditelj Ju Es opena Ričard Ozborn pitao je Đokovića: Zašto ste tako teški sa svojim timom?

"Ko nije težak? Vidite, meni je stalo do ove profesije i shvatam je vrlo ozbiljno. Znam da je i drugim igračima stalo, očekujemo najviši nivo posvećenosti, uključenja ljudi iz našeg tima u sve, kao što oni to očekuju od nas. U žaru bitke, mnogo različitih stvari može da se uradi na terenu, ali mi smo tim, držimo se zajedno, kroz dobra i loša vremena. Zahvalan sam što imam ovakav tim", odgovorio je između ostalog Novak.

Ali Kirjos je morao pitanje novinara da prokomentariše, pa je prokomentarisao situaciju.

"Tipično idiotsko pitanje. Momak je verovatno najveći sportista svih vremena. Verujem da novinar nikada u svom životu nije učestvovao na takmičenju pristojnog nivoa", poručio je Kirjos preko društvenih mreža.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()