Kirjos saopštio loše vesti: Fanovi će biti razočarani, a i teniseri

Tokom ove sezone Kirjos je odigrao samo jedan meč na turniru u Štutgartu

09.12.2023. 11:24
  • Podeli:
Tan2023-12-0715221615_0 nik kirjos Florian EiselePool Photo via AP-65744026aa23c.webp Foto: Tanjug/Florian Eisele/Pool Photo via AP

Australijski teniser Nik Kirjos objavio je danas da neće učestvovati na Australijan openu naredne godine.

Tokom ove sezone Kirjos je odigrao samo jedan meč na turniru u Štutgartu, kada je od njega bolji bio Kinez Jibing Vu.

"Iza mene je teška godina i operacija kolena, malo sam se prerano vratio, pa sam imao i probleme sa ručnim zglobom. To je veliko razočaranje za mene, ali neću moći da igram na Australijan openu", objavio je Kirjos na društvenim mrežama.

Naveo je da želi da opet bude u najboljoj formi, a da je za to potrebno malo više vremena. 

"Bio sam blizu grend slem titule, želim da dam telu vremena da se oporavi", naveo je Kirjos. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()