Ko to pominje Zimonjića: Da li je već poznat naslednik Ivaniševića na poziciji Novakovog trenera?

Đokovića očekuje sezona na šljaci, gde je glavni cilj Rolan Garos, ali potom dolaze Vimbldon i Olimpijske igre

27.03.2024. 13:52
  • Podeli:
nenad zimonjić, novak đoković - 20 nov 2019 - profimedia-6604167b15174.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji srpski teniser Nenad Zimonjić mogao bi, bar privremeno, da nasledi Gorana Ivaniševića na mestu trenera Novaka Đokovića.

Đoković je ranije danas objavio kraj saradnje sa Ivaniševićem, a prema nezvaničnim informacijama, bar na neko vreme, u njegovom boksu mogao bi da sedi Zimonjić.

Tu priču dodatno "podgreva" činjenica da je Zimonjić juče bio uz Đokovića tokom treninga na Košutnjaku.

Đokovića očekuje sezona na šljaci, gde je naravno glavni cilj Rolan Garos, potom sledi Vimbldon i onda ponovo Pariz i "napad" na olimpijsko zlato - jedini trofej koji mu nedostaje.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()