Kod nas se tačno zna: Evo gde je Đoković trenirao pred finale OI, a gde Alkaraz

Odradili poslednji trening pred istorijski meč

04.08.2024. 11:40
  • Podeli:
Đoković - Alkaraz 1_Profimedia-64b38ef86a459.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz, finalisti Olimpijskih igara, trenirali su nekoliko sati pred međusobni duel za zlatu medalju koji počinje u 14 časova.

I dok je Nole trenirao na terenu "Filip Šatrije", gde ćemo vrlo brzo i gledati finale, Alkaraz je svoju pripremu odradio na jednom od pomoćnih terena.

Novak je razmenjivao udarce sa svojim sparing partnerom.

Dok je, Alkarazu u pomoć stigao trener David Ferer koji je odlučio da napustio odmor sa porodicom i udeli mu važne savete.

Novak i Alkaraz će u nedelju popodne odigrati svoj sedmi međusobni duel, trenutno je 3:3 - uz napomenu da je Španac slavio nedavno u finalu Vimbldona. Međutim, sada se očekuje nešto drugačiji meč.

"Igram protiv najboljeg igrača na svetu u ovom momentu, pobedio me je na Vimbldonu, osvojio je Rolan Garos. On je definitivno favorit, ali ovo su Olimpijske igre, može da ode na svačiju stranu. Nismo se sastali odavno na šljaci, mislim da sam drugačiji igrač nego na Vimbldonu. On je pobednik, imam samopouzdanja", poručio je Đoković u petak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()