Konačno bolji od Zvereva: Hurkač u finalu Halea

Nagradni fond turnira u Haleu koji se igra na travi je 2,41 miliona evra

22.06.2024. 16:05
  • Podeli:
Hubert Hurkacz_Profimedia-64a82efd318ca.webp Foto: Profimedia

Deveti teniser sveta Hubert Hurkač, prvi je finalista ATP turnira u Haleu. Posle 94 minuta igre, teniser iz Vroclava je bio bolji od četvrtog igrača sveta, Nemca Aleksandera Zvereva, 7:6 (2), 6:4.

Bio je to njihov četvrti susret i prva pobeda poljskog tenisera. On će u finalu igrati sa boljim iz susreta Tomija Pola i Sebastijana Korde.

Poljak će u 12. finalu u karijeri pokušati da osvoji ukupno devetu titulu u karijeri, a drugu ove sezone.

Prethodno je slavio na turniru u Eštorilu početkom aprila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()