Krejičkova na ivici suza: Najlepši dan u životu i karijeri

Ona je uz Rolan Garos osvojila i Vimbldon

13.07.2024. 17:55
  • Podeli:
krejickova AP PhotoKirsty Wigglesworth-66929f21e0946.webp Foto: AP PhotoKirsty Wigglesworth

Čehinja Barbora Krejčikova je osvojila Vimbldon nakon što je u finalu bila bolja od  Jasmin Paolini iz Italije.

Po završetku meča, 28-godišnja teniserka iz Brna je otrčala do svog boksa kako bi podelila veliku radost.

"Zdravo svima. Nemam sada reči, to je neobjašnjivo. Nerealno je. Definitvno najlepši dan moje karijere i mog života. Teško je objasniti šta osećam. Čestitam jasmim i njenom timu, bilo je sjajno finale. Borile smo se za svaku loptu. na kraju sam ja imala sreće. Ona je igrala finale i u Parizu, neverovatno je šta je uradila u kratkom periodu. jasmin, čestitam ti na tome", poručila je šampionka.

Poslednji gem bio je neizvestan, ali je Krejčikova izdržala.

"Samo sam govorila sebi da budem hrabra i da ako bude 5:5 da nastavim da se borim. Bio je jako težak meč, sjajno finale. Uživala sam mnogo. Srećna sam što stojim ovde i što upijam ovaj trenutak", dodala je Barbora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()