Laslo Đere protiv Dominika Tima u polufinalu Kicbila

U drugom polufinalu igraće Argentinci Sebastijan Baez i Tomas Martin Ečeveri

03.08.2023. 21:38
  • Podeli:
Laslo Đere_Dejan Rakita Pixsell-645e54a3381cc.webp Foto: Dejan Rakita / Pixsell

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u polufinale ATP turnira u Kicbilu, pošto je večeras u četvrtfinalu savladao Francuza Artura Rinderkneha 4:6, 6:3, 6:4.

Meč je trajao dva sata i 2e minuta. Tim je 116. teniser sveta, dok je Rinderkneh 67. na ATP listi. Austrijanac će u polufinalu igrati protiv srpskog tenisera Lasla Đerea, koji je ranije danas pobedio Argentinca Pedra Kačina 6:4, 6:2. Srpski i austrijski teniser odigrali su dva međusobna duela u karijeri, a rezultat u pobedama je 1:1.

U drugom polufinalu igraće Argentinci Sebastijan Baez i Tomas Martin Ečeveri. Baez je pobedio Slovaka Aleksa Molčana 6:4, 6:3, dok je Ečeveri nadigrao Kolumbijca Danijela Elahija Galana 6:7 (6:8), 6:3, 6:4.

ATP turnir u Kicbilu igra se za nagradni fond od 562.815 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()