Laslo Đere se plasirao u drugo kolo Rima

Meč je trajao 23 minuta

10.05.2023. 16:13
  • Podeli:
Laslo Đere_Srpska open_Foto Dejan Rakita_Pixsell-643ff86a315f4.webp Foto: Dejan Rakita / Pixsell

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo mastersa u Rimu nakon što mu je meč predao Francuz Konstan Lestjen pri rezultatu 6:1 u prvom setu.

Meč je trajao 23 minuta.

Od početka meča Lestjen nije igrao dovoljno agresivno i lako je gubio svoje servis gemove. Laslo je u trećem, petom i sedmom gemu došao do brejka i tako osvojio set.

Laslo će u drugom kolu igrati protiv holandskog tenisera Botika van de Zandshulpa.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()