Međedović pao na startu Kicbila: Argentinac eliminisao Hamada

Srbija ima još dva predstavnika u Kicbilu u vidu Lasla Đerea i Dušana Kecmanovića.

31.07.2023. 16:58
  • Podeli:
Hamad Međedović-64b54b1d228e8.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da preskoči prvu prepreku na turniru u Kicbilu pošto je poražen od Sebastijana Baeza iz Argentine - 6:4, 6:2.

Meč je trajao 88 minuta, a Hamad je imao dva momenta kada je možda mogao da preokrene čitavu situaciju u svoju korist.

U prvom setu je dopustio protivniku da prelako dođe do 4:1 uz dva brejka, a onda je počeo da vadi čitavu situaciju do lepe prilike na 5:4 kada je propustio dva djusa.

Kada je sve krenulo nizbrdo i Baez ponovo oduzeo servis u drugom setu, Hamad je imao brejk loptu da se vrati na 2:2, ali i to je propušteno.

Nakon toga je sve skliznulo u jedan brzi poraz koji će za kratko zaustaviti napredovanje Međedovića na ATP listi.

Možda bi srpski predstavnik mogao svakako da napreduje za mesto ili dva, ali to sve zavisi od rezultata onih tenisera koji se nalaze oko njega i 147. pozicije na rang listi.

Baez nastavlja takmičenje protiv pobednika duela Pelja - Karbaljes Baena, a Srbija ima još dva predstavnika u Kicbilu u vidu Lasla Đerea i Dušana Kecmanovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()