Medvedev direktan i jasan: Tenis je sr**e sport

Sporna situacija dogodila se u taj-brejku prvog seta

18.03.2024. 12:20
  • Podeli:
Danil Medvedev-65f8238a52f69.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Danil Medvedev je poražen u novom finalu Indijan Velsa od Karlosa Alkaraza (7:6, 6:1), a Rus smatra da je tenis "sr**e sport jer je tehnologija zastarela".

Sporna situacija dogodila se u taj-brejku prvog seta, a o njoj je Rus govorio posle finala.

Zašto je Medvedev rekao da je tenis sr**e od sporta“?

"Po mom mišljenju, postoje neke stvari u tenisu koje su zastarele. Sada nema linijskih sudija. Zapravo, ok, lopta je dobra, znam to, imamo lajv sistem. Samo sam bio u fazonu – pokaži mi. Samo mi brzo pokaži trag. Nije me briga, mogao je da mi pokaže na ajpedu, ajpedu koji ima Mohamed (sudija), svejedno mi je. Mislim da je stvar u tome što ne mogu da vrate. U 2024. smo, rakete idu u svemir, ne znam", rekao je Medvedev i nastavio:

"Na ajfonu ti se pokazuju stvari koje govorim. Kada pričam o golfu s prijateljima, sledeća stvar koju vidim na tviteru je golf. Imamo to, a onda ne možete da mi pokažete trag lopte od pre tri udarca? Ne tražim ništa posebno. Takođe, neobjašnjivo mi je da na betonu kada lopta padne na liniju, a 5:5 je u taj brejku prvog seta, da lopta ima drugačiji odskok. Samo koristite istu farbu kao i za ceo teren. Da ne bude da srećno osvojiš poen kada pogodiš servis na liniju", zaključio je Medvedev.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()