Medvedev posle teškog poraza: Potrudiću se da bude bolje sledeći put

Tri puta sam poražen u finalima, umoran je bio Rus

28.01.2024. 14:12
  • Podeli:
Danil Medvedev-65b632714ddea.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev čestitao je Janiku Sineru na tituli na Australijan openu i istakao da je Italijan zasluženo stigao do trofeja u Melburnu.

Siner je u finalu posle preokreta pobedio Medvedeva 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3. Italijan je osvojio prvu grend slem titulu u svom prvom grend slem finalu.

"Čestitam Janiku, igrao je sjajno. Zaslužio je pobedu, podigao je igru na neverovatan nivo. Igrali smo dosta puta. Nadam se da ovo nije njegov poslednji grend slem. Tri puta sam poražen u finalima, nadam se da ću biti bolji sledeći put", rekao je Medvedev po završetku meča. 

Zahvalio se Rus potom svima i potpuno iscrpljen otišao sa terena. 

"Hvala mom timu, hvala svima na podršci. Nažalost nisam imao sreće da uzmem trofej, ali ću se truditi da sledeći put to uradim za sve vas. Izgubiti finale je uvek teško, ali gubio sam i ranije. Potrudiću se da bude bolje sledeći put", dodao je Medvedev.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()