Medvedev se izenadio na sliku Nadala i Đokovića: Zašto idu tako rano u SAD

Ruski teniser igra na turniru u Dubaiju, gde brani titulu

27.02.2024. 14:45
  • Podeli:
Danil Medvedev-65dde305a689f.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Tanjug

Danil Medvedev priznao je da je bio malo iznenađen kada je video zajedničku fotografiju Novaka Đokovića i Rafaela Nadala iz aviona.

Ruski teniser igra na turniru u Dubaiju, gde brani titulu. Put SAD će kad završi sa obavezama u Emiratima, gde će se priključiti ostalim igračima koji igraju u Indijan Velsu i Majamiju.

"Bio sam iznenađen. Gde idu tako rano, Indijan Vels? Zašto tako rano? Zabavno. Pretpostavljam da nisu sigurno razgovarali jedan sa drugim da bi izabrali isti let. Verujem da je susret bio i za njih iznenađenje", rekao je Medvedev za "The National" kada su mu pokazali fotku koju je Đoković obavio. 

"Kad vidiš drugog tenisera u avionu kojim i ti letiš, to je lepo iznenađenje. Pogotovo oni, koji su rivali oko 20 godina. Tako da je to fotografija za uspomenu".

Kada je Đoković objavio fotku sa Rafomnapisao je: Sjajno društvo na putu za Ameriku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()