Nadal saopštio loše vesti: Ništa od mečeva u Dohi

ATP turnir u Dohi počinje 19. februara.

15.02.2024. 08:28
  • Podeli:
nadal-2-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal objavio je da neće učestvovati na turniru u Dohi.

"Voleo bih da igram u Dohi, gde su me organizatori i navijači uvek podržavali. Nažalost, nisam spreman i neću moći da dođem u Dohu. Usresrediću se na nastavak oporavka kako bih bio spreman za Indijan Vels", napisao je Nadal na društvenim mrežama.

Nadal je početkom godine nastupio na turniru u Brizbejnu, a u četvrtfinalu ovog turnira je poražen od Džordana Tompsona. To je bio prvi turnir na kojem je igrao španski teniser posle 12 meseci pauze zbog povrede. 

Nadal je potom propustio Australijan open zbog povrede mišića.

ATP turnir u Dohi počinje 19. februara. Masters u Indijan Velsu je na programu od šestog do 17. marta, a turnir u Majamiju biće održan od 20. do 31. marta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()