Nesvakidašnje scene u tenisu: Fizički obračun igrača na kraju meča

"Kada igrač sebi dozvoli da dva puta kaže "j*** se" dok me gleda u oči, ne mogu a da ne shvatim lično", rekao je Francuz

30.09.2022. 12:27
  • Podeli:
Korentin Mute-1664533668947.webp Foto: Profimedia

Teniseri Korentin Mute i Adrijan Andrejev posvađali su se na kraju meča nakon pružanja ruke jedan drugom. Verbalni i fizički obračun igrača dogodio se u osmini finala čelendžera u francuskom Orleanu. 

Francuza i Bugarina morao je da razdvoji glavni sudija kada su preko mreže počeli da se guraju ramenima, a potom da se unose u lice.

Mute je na svom Instagram nalogu objasnio da mu je Andrejev dva puta rekao "j*** se" i da mu je pretio.

"Ne želim da se izvinjavam za ono što se desilo na kraju utakmice. Kada igrač sebi dozvoli da mi dva puta kaže "j*** se" dok me gleda u oči, ne mogu drugačije da ga razumem osim da je lično i da je to ne primereno ponašanje. Andrejev mi je pretio i rekao mi da ga sačekam na izlazu što sam i učinio“, objasnio je Francuz Mute.

Andrejev, 247 teniser sveta, pobedio je 64. Mutea sa 2:1 (2:6, 7:6, 7:6).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()