Nole nikad iskreniji: Osećam nervozu pred početak US Opena

" I sa 36 godina imam još snage", ipak tvrdi Đoković

26.08.2023. 08:36
  • Podeli:
Đoković profimedia-0798433268-64e083bb178fb.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković, jedan od najboljih igrača sveta, nedavno je osvojio titulu u Sinsinatiju. Sada je pred njim novi američki turnir - US Open.

Na press konferenciji koju je održao pred sam početak turnira, novinarima je otvorio dušu i priznao da ipak oseća nervozu pred start poslednjeg grem slem turnira u sezoni.

Jedan od najboljih tenisera sveta, Novak Đoković, trenutno boravi u Americi, gde se priprema za početak predstojećeg US Opena, a tim povodom održao je i konferenciju za medije pred početak turnira.

"Jako sam nervozan, kao i svi. Ljudi misle da nemam nikakav stres ili napetost, a u stvari naprotiv, imam dosta. Dogovaram se s njim, upavljam stresom. Svako ima svoj način za upravljanje time", pojasnio je Đoković.

Osvrnuvši se na finale Sinsinatija, Đoković je pohvalio svog rivala Karlosa Alkaraza, rekavši da je igrao sjajno u finalu ovog turnira.

"Napravili smo finale za pamćenje, bilo je uzbudljivo i sigurno je među najteža tri u karijeri. Zato sam i pao na teren nakon meča, osećao sam se kao da sam osvojio Grand slem. Osećao sam se iscrpljeno nekoliko dana nakon toga", rekao je Đoković okupljenim novinarama.

Ipak, ne misli da preda teniski reket mlađima.

" Još uvek imam snage i sa 36 godina", rekao je Novak.

Na samom startu US Opena Đokovića čeka u prvom kolu Aleksander Miler.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()