Novak Đoković igra i dubl u Adelejdu

rpski teniser je odlučio da u Adelejdu nastupi i u dublu kako bi se što bolje pripremio za Australijan open.

21.12.2022. 11:14
  • Podeli:
Novak Đoković Reuters-63a2dc75c4488.webp Foto: Reuters

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na ATP turniru u Adelejdu i u konkurenciji dublova u paru sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom, prenosi britanski "Ekspres".

Đoković je još ranije najavio da će mu prvi zvanični turnir u 2023. godini biti u Adelejdu, koji je na programu od prvog do osmog januara.

Britanski mediji podsećaju da najbolji srpski teniser retko igra dubl mečeve na zvaničnim turnirima. 

Srpski teniser je odlučio da u Adelejdu nastupi i u dublu kako bi se što bolje pripremio za Australijan open.

Prvi Grend slem turnir sezone biće odigran od 16. do 29. januara u Melburnu. 

Đoković je devet puta u karijeri osvojio Australijan open.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()