Novak Đoković stigao u Katar na finale

Susreti poznatih, fudbal, zabava i navijanje poslednjeg dana Svetskog prvenstva

18.12.2022. 14:09
  • Podeli:
novak-djokovic-armin-durgut-pixsell.jpg

Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković stigao je u Katar, dan uoči finala Svetskog prvenstva u fudbalu. Povod njegovog dolaska u Dohu nije samo utakmica između Argentine i Francuske, nego i obaveza prema sponzorima - brendu skupocenih satova.

Đoković je veliki ljubitelj fudbala i sasvim sigurno će uživati stadionu tokom meča za Boginju, u igrama ostvarenih zvezda Trikolora i Gaučosa.

Subotu veče srpski teniser je proveo na žurci svog sponzora, gde se sreo sa mnogim ličnostima iz sveta sporta. Uvek dobro raspoložen i prema ljudima otvoren Nole je razgovarao sa predsednikom FIFA Đanijem Infantinom, nekadađnjim sprinterom, "najbržim čovekom na svetu", Useinom Boltom, sreo se sa nekadašnjim reprezentativcem Argentine Maksijem Rodrigezom...

"Bilo je lepo videti vas posle utakmice. Dva velikana svog sporta, ovde u Kataru da uživaju u atmosferi i onome što bi trebalo da bude neverovatno - finale Svetskog prvenstva", napisao je Infantino ispod slike na Instagramu.

Posle ove fudbalske avanture Đokovića, kao i sve ostale sprotiste iz Katara, čekaju nove obaveze na terenu. Srpski teniser se sprema za početak nove sezone i nove izazove na mreži, a prvo veliko takmičenje svakako mu je Australijan open.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()