O ovom videu sa Đokovićem priča ceo svet: "Skuplji od moje ovogodišnje zarade"

Spektakularna najava turnira u Rijadu.

01.10.2024. 08:32
  • Podeli:
novak đoković, 27 avg 2024 - profimedia-0901724806-66cd812aab478.webp Foto: Profimedia

Video najava predstojeće egzibicije "Slem šest kraljeva" i dalje je jedna od tema u teniskim krugovima.

O spektakularnoj najavi turnira na kojem pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala učestvuju i Janik Siner, Danil Medvedev, kao i Karlos Alkaras i Holger Rune.

Endi Mari, bivši broj jedan poručio je dan ranije da je to "egzibicioni teniski događaj koji nikoga ne zanima", a u sličnom šaljivom tonu oglasio se i francuski teniser Korentan Mute.

On je poznat po kontroverznim izjavama ali i scenama koje pravi na terenu.

Kada je reč o predstojećem turniru u Rijadu, Mute je sve prokomentarisao na sledeći način:

"Taj trejler je skuplji od od moje ovogodišnje zarade".

Turnir u Rijadu je na programu od 16. do 19. oktobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()