Oglasio se i Đoković posle priča o Parizu: Evo šta je Srbin rekao o učešću na mastersu u Gradu svetlosti

Novak još nije saopštio da li će nastupiti na Završnom turniru u Torinu

23.10.2024. 20:29
  • Podeli:
Tan2024-08-3102342675_6 novak đoković AP PhotoJulia Nikhinson)-66e3e6cc03a53.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras da neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Parizu.

"Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati tamo. Želim svim igračima, sponzorima, organizatorima i navijačima sjajan turnir. Imam dosta sjajnih uspomena sa sedam titula tamo i nadam se da ću se vratiti sledeće godine", poručio je Đoković na Instagramu.

Srpski teniser još nije saopštio da li će nastupiti na Završnom turniru u Torinu, za koji se zvanično nije kvalifikovao - trenutno se nalazi na šestom mestu u trci za najboljih osam.

Đoković je Masters u Parizu osvajao sedam puta, poslednji put je prošle godine u finalu pobedio bugarskog tenisera Grigora Dimitrova. 

Srpski teniser će do kraja godine sigurno odgirati egzibiconi meč 1. decembra u Buenos Ajresu sa Argentincem Huanom Martinom del Potrom, koji će se tom prilikom oprostiti od tenisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()