"Ono što je on uradio je ludo": Jedna od najlepših teniserki sveta šokirala izjavom o Đokoviću

Priznala je da je bila veliki fan Rodžera Federera, ali da je počela da se divi neverovatnim dostignućima srpske zvezde

28.09.2024. 08:52
  • Podeli:
judžini bušar, 11 jul 2024 - profimedia-0889162353-66f7a17a3a544.webp Foto: Profimedia

Nekada peta teniserka sveta, čuvena Kanađanka Judžini Bušar, iznela je svoje mišljenje o najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću. U popularnom teniskom podkastu kod koleginice Karoline Garsije, kontroverzna Bušard otkrila je da nije bila preveliki fan Đokovića, ali da je vremenom promenila mišljenje o Srbinu.

Naime, pred kraj razgovora Garsija je pitala Bušar koga bi volela da vidi u narednom podkastu, a ona je bez oklevanja poručila - Novaka Đokovića.

Priznala je da je bila veliki fan Rodžera Federera, ali da je počela da se divi neverovatnim dostignućima srpske zvezde koja je u potpunosti posvećena sportu.

"Ono što je uradio je ludo. Njegovo zalaganje za to u šta veruje je toliko važno i način na koji još uvek može da pobedi, način na koji to čini i način na koji brine o svom telu. On kao da nije normalan. On je čudak, očigledno", rekla je Bušar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()