Operisana Serena Vilijams: Šampionka se javila iz bolnice - evo kako je sve počelo

Sve je prošlo kako treba.

16.10.2024. 12:03
  • Podeli:
serena-williams-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Velika teniska šampionka Serena Vilijams za sobom ima teške meseci i dane, otkako je na vratu pronašla kvržicu. Zbog toga je operisana i sada se oporavlja od povrede.

Vilijamsova je na mrežama objavila video iz bolničkog kreveta, u kom je pokazala momente u kojima se vidi da trpi veliki bol tokom postoperativnog perioda. Prikazala je momente previjanja i postavljanja drena.

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams

Otkrila je da je sve počelo u maju:

"Još u maju sam našla kvržicu na vratu. Odmah sam otišla kod doktora na magnetnu rezonancu i rekli su mi da imam brahijalnu cistu. Jeste li ikada čuli za to?"

Objasnila je i šta se dalje dešavalo.

"Rekli su da ne moram da ga uklanjam ako ne želim, tako da i nisam, ali je nastavio da raste. Odlučila sam da uradim još testova i biopsiju kasnije, sve je još uvek negativno, ali lekari su mi savetovali da ga uklonim što pre jer je bio veličine malog grejpfruta i mogao bi da se inficira ili još gore, da curi. Dakle, ja ovo uklanjam."

Na kraju se snimila van bolničke sobe sa ćerkicom Olimpijom i napisala je da je sve u redu.

"Osećam se zahvalno i srećna sam zato što je sve prošlo dobro, a pre svega jer sam zdrava. I da, sve je u redu."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()