Otis odneo živote u Akapulku: Cicipas šalje pomoć

Uragan pogodio poznato letovalište

28.02.2024. 08:56
  • Podeli:
Stefanos Cicipas-65096507ab9c9.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Grčki teniser Stefanos Cicipas je obećao da će donirati po 1.000 dolara za svaki as koji odservira na turniru Meksikan open, kako bi se pomoglo rekonstrukciji Akapulka,  opustošenog tokom uragana ''Otis'' prošlog oktobra.

"Doniraću hiljade dolara za svaki as koji odserviram ove nedelje", rekao je 12. teniser sveta, prenosi Rojters.

Najmanje 50 osoba poginulo je kada se snažan uragan ''Otis'' sručio na pacifičku obalu Meksika i pogodio poznato letovalište Akapulko.

Oluja je takođe izazvala štetu u iznosu od nekoliko milijardi dolara, a više od 130.000 domova je pretrpelo delimična ili totalna oštećenja.

Meksikan open igra se od 26. februara do 2. marta, a osim Cicipasa, od poznatijih igrača, učestvovaće Nemac Aleksandar Zverev, Danac Holger Rune, Norvežanin Kasper Rud i Amerikanac Fransis Tijafo.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()