Ova izjava potvrđuje: Novak Đoković ne razmišlja o penziji

Srbin je ove godine ostvario najveći uspeh u karijeri u Parizu na Olimpijskim igrama

18.09.2024. 23:45
  • Podeli:
novak đoković, 24 avg 2024 - profimedia-0901374506-66cc9a8ef1f3d.webp Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je odigrao egzibiconi meč protiv Grigora Dimitrova u Sofiji.

Nakon ovog susreta obratio se medijima, a između ostalog je pričao o tome da li će se penzionisati.

"Već imam 37 godina, što je ozbiljna starost za profesionalnog tenisera. Igram skoro 20 godina i moje telo to sve više oseća. Baš zato igram ređe i postajem izbirljiviji kada je u pitanju moj raspored", jasan je Đoković.

Potom je govorio o tome šta je potrebno da se bude na najvišem mogućem nivou, na kojem je on godinama unazad.

"Moraš biti opsednut, ali na dobar način. Odlaziti na spavanje i buditi se misleći o tome kako da postaneš bolji. To važi još više za individualne sportove, jer u njima nema nikoga iza koga bi se mogao sakriti. Ima mnogo gladnih vukova, mladih igrača koji izazivaju veterane, ali mi smo još uvek jaki", poručio je Đoković.

Podsetimo, ove godine Srbin nije uspeo da osvoji nijedan grend slem, ali je ostvario san i došao do zlatne olimpijske medalje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()