Pokušavaju da me motivišu, ali bez uspeha: Novak na urnebesan način pričao o Ivaniševiću i svom timu

Uveravam vas, ja sam ljudsko biće puno mana kao i svi drugi, istakao je Đoković

13.11.2023. 17:19
  • Podeli:
ivanisevic - novak  reuters-63d8d58baac5a.webp Foto: Reuters

Najbolji teniser ikada Novak Đoković osvrnuo se na izjavu njegovog trenera Gorana Ivaniševića koji je istakao da je Noleta veoma teško motivisati.

Kada se pogleda svaki mogući parametar, stvar je potpuno jasna, najbolji u istoriji belog sporta je Novak Đoković. Ipak, i takva sportska veličina ponekad ima problem sa motivacijom.

Sada je i sprki as potvrdio da mu u tome pomažu članovi tima, na čelu sa legendarnim Goranom Ivaniševićem.

"Uveravam vas, ja sam ljudsko biće puno mana kao i svi drugi. Ja sam blagosiljan vrhunskom teniskom karijerom. On je u pravu. Sada mi treba više motivacije u potonjoj fazi karijere nego pre pet ili 10 godina. Stvari su drugačije, menjaju se. Imam dvoje dece koje imaju šest i devet godina. Svaki put kad ih napustim srce mi se slama. Kada odlučim da negde otputujem, zaista želim da pobedim da bi to vredelo - rekao je Đoković.

Nole je govorio i o odnosu koji ima sa svojim timom.

- Članovi tima pokušavaju da nađu način da me motivišu. Nisu imali toliko uspeha do sada, ali se trude. Šalim se naravno. Veoma se zabavljamo, sjajni smo prijatelji. Imamo i profesionalni odnos, naravno, ali ja veoma volim Gorana kao osobu. On je bio jedan od igrača na koje sam se ugledao, dolazimo iz komšijskih zemalja, govorimo isti jezik", istakao je Đoković u intervjuu za Eurosport.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()