Poznata satnica Đokovićevih mečeva u Torinu: Večernji termin za dobar početak

Takmičenje otvara dubl meč

10.11.2023. 13:49
  • Podeli:
novak đoković, polufinale - masters u parizu, 4 nov 2023 - foto AP Photo Michel Euler Tanjug (1)-6546a3d576d73.webp Foto: AP Photo/Michel Euler/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na završnom turniru sezone, koji se igra u Torinu, nalazi se u Zelenoj grupi sa Janikom Sinerom, Stefanosom Cicipasom i Holgerom Runeom. Dok Crvenu grupu čine Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Andrej Rubljov i Aleksander Zverev.

Svi igrači koji su izborili mesto u ATP finalu saznali su svoje satnice, a srpski teniser će prvi meč odigrati u nedelju od 21:00. 

Prvi Đokovićev protivnik biće Danac Holger Rune.

Program će da počne u podne susretom dublova, Dodig/Krajiček – M. Gonzales/Molteni, a posle njih će na teren Janik Siner i Stefanos Cicipas.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()