Preslatka scena na Vimbldonu: Dok tata igra, Tara Đoković ima "preča" posla

Novakova porodica oduševila sve u Londonu

06.07.2024. 21:55
  • Podeli:
tara djokovic printscreen-66899ee2617ff.webp Foto: Printscreen/Sport klub

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković vodi bitku protiv Alekseja Popirina iz Australije u trećem kolu Vimbldona, a sa tribina ga ponovo prati porodica.

U jednom momentu TV kamera prikazala njegovu ćerku Taru koja je u jednom momentu podigla knjigu koju je ponela i čitala je.

Printscreen/Sport klub

U pitanju je knjiga na engleskom "Unicorn academy" (Akademija jednoroga), koja joj je privukla više pažnje od meča njenog tate.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()