Problem sa kolenom ne prolazi: Kirjos se povukao sa turnira u Haleu

Pod znakom pitanja je i njegov nastup na Vimbldonu, gde je prošle godne stigao do finala u kom je poražen od Novaka Đokovića

19.06.2023. 15:26
  • Podeli:
Nik Kirjos1.jpg Foto: Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos povukao se sa turnira u nemačkom gradu Haleu zbog problema sa kolenom, saopštili su organizatori tog turnira.

Kirjos je prošle nedelje poražen na startu turnira u Štutgartu, bolji od njega bio je kineski teniser Jibing Vu.

Bio je to njegov prvi meč posle sedam meseci pauze, koje je napravio zbog operacije kolena leve noge.

Australijanac i dalje ima probleme sa nedavno operisanim kolenom, zbog čega je i odustao od turnira u Haleu.

Kako javljaju australijski mediji, pod znakom pitanja je i njegov nastup na Vimbldonu gde je lane stigao do finala u kom je poražen u četiri seta od Novaka Đokovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()