Sabalenka donela šokantnu odluku nakon što je njen dečko izvršio samoubistvo

Tragične vesti pogodile su poznatu teniserku

19.03.2024. 18:14
  • Podeli:
sabalenka kolcov profimedia 23-65f958cfe79b7.webp Foto: Profimedia

Beloruska teniserka Arina Sabalenka će i pored tragične vesti o smrti dečka nastupiti na ovogodišnjem mastersu u Majamiju, preneo je "Tennis Channel US".

Bivši beloruski profesionalni hokejaš i dečko Arine Sabalenka Konstantin Kolcov preminuo je u utorak u 42. godini, a prema informacijama koje je doneo "Tennis Channel US" teniserka će ipak nastupiti na mastersu u Majamiju, uz napomenu da neće prisustvovati konferencijama za medije nakon mečeva.

Poznat po brzini na ledu, Kolcov je sa Salavatom Julajevim osvojio titulu u Superligi Rusije 2008. godine, a nedavno se vratio u klub kao pomoćni trener.

"Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je trener Salavat Julajeva Konstantin Kolcov preminuo", navodi se u saopštenju Salavata Julajeva, koji ima sedište u ruskom gradu Ufi.

Kolcov je bio uz Sabalenku nakon što je Beloruskinja u januaru osvojila drugu uzastopnu titulu na Australijan openu.

Posebno je bolno što je Arina prerano ostala bez oca, koji joj je bio velika podrška i motivacija u životu i karijeri, a sada se suočila sa još jednom tragedijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()