Sabalenka napušta Pariz: Trudim se da ostanem pozitivna uprkos svemu

Posle tri sata i 17 minuta igre nije čudo što je Beloruskinja iscrpljena

09.06.2023. 12:39
  • Podeli:
Tan2023-05-3118221260_5 arina sabalenka AP PhotoChristophe Ena-647a34f5b2264.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Beloruska teniserka Arina Sabalenka nije uspela da se plasira u finale Rolan Garosa pošto je, na iznenađenje mnogih, poražena od Čehinje Karoline Muhove sa 2:1 (7:6, 6:7, 7:5)   izjavila je nakon ispadanja sa Rolan Garosa da je iscrpljena i da se nada da će je poraz učiniti jačom.

Posle tri sata i 17 minuta igre nije čudo što je poražena favoritkinja duela izjavila da je iscrpljena i da će se truditi da nauči nešto iz tog izgubljneog duela.

"Trenutno sam stvarno iscrpljena, ali mislim da je to samo zato što sam izgubila meč. I normalno je da se osećam iscrpljeno posle dve nedelje neprekidnog tenisa na šljaci. Ovo je moj najbolji rezultat ovde. Trudim se da ostanem pozitivna uprkos svemu, želim da zadržim pozitivan pogled na ovaj turnir. Bile su ovo dve sjajne nedelje, emotivno izazovne, ali prošla sam kroz to i mislim da će me učiniti jačom", istakla je Sabalenka

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()