Samo pola godine nakon porođaja vratila se na AO: Teniserka zaprepastila sve bizarnim potezom

Poslednji put je viđena na US Openu

15.01.2024. 18:28
  • Podeli:
Naomi Osaka AP PhotoAsanka Brendon Ratnayake via Tanjug-65a56b1f314f2.webp Foto: AP PhotoAsanka Brendon Ratnayake via Tanjug

Japanska teniserka Naomi Osaka vratila se na veliku scenu na Australijen Openu prvi put od US Opena 2022., nakon što je pre šest meseci rodila prvo dete. Ona je poražena od Karoline Garsije sa 2:0 u setovima, a pažnju je privikla bizarnim potezom tokom meča, kada je čitala knjigu.

Na zaprepašćenje publike i gledaoca pored TV ekrana, Osaka je tokom pauze između gemova izvadila knjigu i počela čitati.

Naravno, usledili su brojni komentari na društvenim mrežama, a korisnici su nagađali šta je Japanka čitala, šaleći se na njen račun.

Bivša teniserka Laura Robson prokomentarisala je Osakin potez za Eurosport: "Ne znam šta ona čita i mislim da nam nikada neće reći", kazala je.

Uprkos porazu, Osaka može da se ohrabri svojim nastupom - vratila se tenisu samo šest meseci nakon rođenja ćerke i polako brusi formu.

Četverostruka Grand Slam šampionka poručila je da veruje da može da se vrati na sami vrh.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()