Šelton Senior tumači Novaka Đokovića: Rugao se mom sinu

Ja jednostavno volim način na koji Ben slavi svoje pobede, rekao je posle meča srpski teniser

15.09.2023. 11:21
  • Podeli:
Novak Djokovic US Open 2-64fc2ea801ade.webp Foto: Reuters

Novak Đoković je na terenu, naročito kad slavi, šoumen i nikada publiku ne ostavlja ravnodušnom. Trudi se da bude fer prema protivnicima i uvek ih uzdigne, nikada ne ponizi... 

Međutim, tumačenja su različita, pa tako ni kriv ni dužan stigne na "optuženičku klupu" zbog nekog gesta. Poznati američki magazin, za muškarce, objavio je razgovor sa Brajanom Šeltonom, ocem tenisera Bena Šeltona kog je Novak savladao u polufinalu Ju Es opena i pobedu proslavio imitirajući ga - javljanjem na telefon i spuštanjem slušalice. U toj priči Šelton Senior ističe da je srpski teniser imao nameru da se, pred celim svetom, ruga njegovom sinu. 

"Na kraju je želeo da se ruga Benu. To nije uradio samo da bi kopirao Bena. Rugao mu se. Šteta što to dolazi od tako velikog šampiona“, rekao je Brajan Šelton, ni manje ni više, nego za poznati, muški, "GQ magazin".

Đoković je poručio da je to uradio jer mu se dopao način proslave, a Ben je to shvatio kao kompliment.

"Ja jednostavno volim način na koji Ben slavi svoje pobede. Mislim da je veoma originalno, pa sam ga kopirao. Ukrao sam njegovu proslavu“, rekao je Đoković. 

Ni Ben nije gest Srbina shvatio kao podsmejavanje. Naprotiv protumačio je imitaciju kao "najiskreniji vid laskanja".

 

  • Podeli: