Senzacija u Parizu: Dona Vekić izbacila Koko Gof, Amerikanka u suzama

Hrvatica nastavila da živi svoj san

30.07.2024. 14:40
  • Podeli:
vekic i gaf reuters-66a8da6a52830.webp Foto: Reuters

Hrvatska teniserka Dona Vekić uspela je da napravi veliko iznenađenje i izbaci drugu teniserku sveta Koko Gof sa Olimpijskih igara u Parizu i to sa 2:0, po setovima 7:6, 6:2 nakon skoro dva sata tenisa.

Hrvatica je tako nastavila svoj put ka olimpijskoj medalji.

Gof je ta koja je uzela prvi brejk na meču i to u četvrtom gemu, potom je imala priliku da povede i sa 5:2, ali... Servirala je Koko Gof na 5:4 za set, ali je tada Vekićeva uzela brejk bez izubljenog poena.

Otišle su njih dve u taj-brejk, a tamo je Dona slavila sa 9:7 i tako je povela sa 1:0 u setovima.

Drugi set je bio sasvim drugačija priča. Ipak, Koko Gof je opet uzela brejk prva, bio je to treći gem i povela je sa 2:1, ali tada Dona veže čak pet gemova.

Posebno je "sporan" bio i onaj za 4:2, kada je sudija napravio grešku, a Koko Gof plakala na terenu. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()