Siner posle poraza: Bio sam previše predvidljiv, ali sve je i dalje pozitivno

Teško je kada se završi ovako, jer je ovo specijalno mesto za mene, kaže Italijan posle prekida fantastične serije

17.03.2024. 09:28
  • Podeli:
Janik Siner-65f6a9aeb2ad5.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Janik Siner je prvi put poražen u 2024. godini. Italijan je ispao sa mastersa u Indijan Veslu nakon poraza u polufinalu, od Karlosa Alkaraza i time prekinuo svoju pobedničku seriju od 19 trijumfa u nizu.

"Neću dugo da razmišljam o prekidu ove serije", počeo je govor posle polufinala Siner.

Sada obojica imaju po četiri trijumfa u međusobnim duelima.

"Bilo je pozitivno dok sam pobeđivao, čak je i sada pozitivno. Iako sam izgubio polufinale Indijan Velsa, to je i dalje odličan rezultat. Teško je kada se završi ovako, jer je ovo specijalno mesto za mene. Sledeći turnir je Majami i već razmišljam samo o njemu".

Kaže Italijan da je svestan gde je grešio i zašto je ispustio veliku prednost.

"Bio sam previše predvidljv. I Daren Kejhil se složio sa mnom posle meča. Dobio sam lako prvi set i nastavio da igram na isti način. On je promenio svoj tenis, ja nisam svoj. Drugo, promašio sam previše forhenda".

Italijan je imao nekoliko neprilika u polufinalu. Držao se za potkolenicu, jednom nezgodno pao.

"Osećam reakciju svog tela. Ali to je normalno u sportu. Bilo je nekih manjih problema, zaboleo me je lakat jer sam pao na njega, ali je u trećem setu sve bilo dobro. Zato sam malo lošije servirao".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()