Siner se za sve pita: Bez šanse protiv Italijana u Monte Karlu

Drugi reket sveta brani polufinale

10.04.2024. 15:13
  • Podeli:
Janik Siner-65f6a9aeb2ad5.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Janik Siner igra u fenomenalnoj formi, a to je pokazao i na startu turnira u Monte Karlu. Iako šljaka nije podloga koja mu je, do sada, previše pogodovala, počistio je sa terena Sebastijana Kordu, 27. tenisera sveta, sa 2:0.

Italijan je prvi set dobio sa 6:1 i bukvalno je na terenu postojao samo jedan teniser, koji se pitao za sve - Siner.

Slično se nastavilo i u drugom setu. Siner je pretio da oduzme servis Kordi već na startu, ali je ovaj uspeo da se izvuče iako je spasavao četiri brejk lopte.

Samo je odložio neizbežno. Ubrzo je Siner došao do brejka, koji je sigurno sačuvao i rutinski priveo meč kraju.

U 3. kolu čeka Jan Lenard Štruf iz Nemačke, koji je sigurno savladao Bornu Ćorića sa 2:0.

Siner u Monte Karlu brani polufinale, tako da mu je neophodno da stigne bar do finala da bi zaradio nove bodove na ATP listi i potencijalno se približio Novaku Đokoviću.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()