Siner zahvalan svima, pa i Medvedevu: Ti me guraš napred

Roditelji nikada nisu vršili pritisak na mene, imao sam slobodu kao dete, istakao je Italijan

28.01.2024. 14:42
  • Podeli:
Janik Siner1-65b659c1150ae.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Janik Siner je novi šampiona Australijan opena. Italijan je posle savršenog preokreta, nad iskusnijim Danilom Medvedevim, anuliorao manjak od dva seta 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3 i osvojio svoju prvu gren slem titulu u karijeri.

Zahvalio se Italijan u Melburnu porodici, timu i navijačima na podršci, obratio se protivniku i istakao da je Australijan open poseban turnir za njega.

"Danile, čestitke tebi i timu na neverovatnom turniru. Odigrali smo mnogo mečeva, jednostavno sam našao nešto u svojoj igri. Ti me guraš, ti sati koje si proveo na terenu, to je neverovatno. Nadam se da ćeš i ti jednom da osvojiš trofej ovde. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone", rekao je Siner na svečanoj ceremoniji dodele pehara.

Janik je osvojio prvu grend slem titulu u svom prvom grend slem finalu.

"Ovo je poseban turnir za mene. Hvala mom timu, svima u boksu, onima kod kuće. Trudili smo se da napredujemo iz dana u dan, da budemo jači, mentalno. Bodrili ste me, bili uz mene. Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima", istakao je italijanski teniser i doda:

"Svima kod kuće, posebno porodici, posebno roditeljima želim sve najbolje. Hvala što su mi dozvolili da izaberem tenis. Nikada nisu vršili pritisak na mene. Imao sam slobodu kao dete i zato im veliko hvala. Vidimo se sledeće godine, hvala vam svima".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()