Specijalna podrška za Đokovića: Jokići na tribinama bodre Novaka

Nije prvi put

02.08.2024. 19:45
  • Podeli:
JOKIC NATALIJA M.M.ATAImages-66abb7be8574c.webp Foto: M.M.ATAImages

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra polufinalni meč Olimpijskih igara u Parizu protiv Lorenca Musetija, a sa tribina ima jaku podršku.

Naime, na svom Instagram nalogu Natalija Jokić je objavila sliku kao priču, gde se može videti da se nalazi na Centralnom terenu Roland Garosa.

Ovo nije prvi put da bodri druge sportiste, deluje da je hemija u srpskom timu neverovatna i da svi daju sve od sebe da bodre jedni druge.

Novak bi potencijalnom pobedom zakazao duel u finalu protiv Karlosa Alkaraza, gde bi imao priliku da osvoji ono što je celu karijeru čekao.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()