Spektakl u Sofiji: Dimitrov i Đoković odigrali egzibicioni meč

Rezultat je kao i uvek u ovakvim mečevima bio u drugom planu.

17.09.2024. 21:22
  • Podeli:
djokovic dimitrov-66e9d7ad0ffc7.webp Foto: X/Printscreen/@NoleLondon

Bugarski teniser Grigor Dimitrov i srpski as Novak Đoković odigrali su u Sofiji egzibicioni humanitarni meč i oduševili navijače.

Posle skoro sat i po igre Dimitrov je pobedio rezultatom 6:4, 2:6, 10:6, ali rezultat je kao i uvek u ovakvim mečevima bio u drugom planu.

Simbolično, poslednji peon umesto Bugarina odigrao je jedan dečak i doneo mu pobedu.

Prethodno, u prvom setu isto je uradio Đoković.

Dimitrov i Đoković dugo su rivali, ali i prijatelji, pa je Đoković odlučio da dođe u Sofiju i pomogne akciju humanitarne Fondacije.

U međusobnom skoru osvajač rekordna 24 gren slema vodi 12:1.


    

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()