U Majamiju repriza finala Australijan opena: Medvedev zakazao derbi u polufinalu

U drugom setu videli smo samo jednu brejk loptu

28.03.2024. 15:54
  • Podeli:
Danil Medvedev-6605847d1103a.webp Foto: AP Photo/Marta Lavandier/Tanjug

Danil Medvedev dobio je deveti uzastopni meč u Majamiju što ga je u odbrani titule dovelo do polufinale, jer je u četvrtfinalu savaladao Nikolasa Đarija sa 6:2, 7:6 (9:7).

"U prvom setu sam igrao na dobrom nivou, nisam radio ništa posebno, dovoljno da pobedim. Onda je on počeo da igra mnogo bolje, bilo je mnogo teških razmena, a i bolje je servirao", rekao je Medvedev i pohvalio atmosferu, pošto je na tribinama bilo mnogo Čileanaca koji su navijali za Đarija.

U drugom setu videli smo samo jednu brejk loptu, propustio ju je Nikolas u 11. gemu. Čileanac je u taj brejku vodio 5:3, da bi Rus napravio preokret i na kraju realizovao treću meč loptu.

U polufinalu na Floridi gledaćemo reprizu finala Australijan opena, u kom su se sastali Danil Medvedev i Janik Siner.

Rus je dobio prvih šest međusobnih okršaja, ali potom je izgubio četiri.

"Siner igra sve bolje i pun je samopouzdanja. Kada gledam neke mečeve na televiziji, deluje kao da je u nevolji, a onda nađe rešenje. To rade pravi šampioni. Biće ovo veliki izazov za mene", kaže Medvedev.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()