Vanesa nije ostala dužna Novaku: Reakcija Brajantove supruge na Đokovićev gest

Najbolji na svetu vodio je računa o svakoj reči i gestu

11.09.2023. 15:32
  • Podeli:
Novak Đoković-64ff13fe30a64.webp Foto: AP Photo/Mary Altaffer/Tanjug

Novak Đoković misli o svemu i na sve. Najbolji teniser sveta je u Njujorku osvojio 24. grend slem titulu u karijeri i posle finala sa Danilom Medvedevim trenutak slavlja posvetio sećanju na preminulog košarkaša, svog prijatelja i uzora, Kobija Brajanta

Kada se poslednji meč ovogodišnjeg Ju Es opena završio srpski teniser je obukao, unapred pripremljenu majicu, simbolično oslikanu sa brojem 24 na leđima (po broju osvojenih titula i broju koji je Brajant nosio na svom dresu u Lejkersima) na leđima i fotografijom sebe i Kobija, uz poruku "Mamba zauvek" na prsima. I da nije izgovorio nijednu reč svima je bilo jasno šta je Noletova namera - da svetu pokaže svoje poštovanje prema legendi sporta. 

Bilo je svima emotivno, a posebno je bilo drago supruzi preminulog košarkaša Vanesi Brajant. Ona je svoju zahvalnost na divnom gestu poslala Đokoviću preko društvenih mreža. 

"Čestitam Novače. #24 #mambamentality Stvarnost prepoznaje stvarnost", napisala je Vanesa Brajant uz veliko HVALA.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()