Veliki preokret: Siner je i dalje pod istragom?

Ne prestaje afera oko dopinga i italijanskog tenisera

10.09.2024. 16:35
  • Podeli:
janik siner AP PhotoAlberto Pezzali-668d59688dd77.webp Foto: AP PhotoAlberto Pezzali

Svetska antidoping agencija (WADA) ipak nije donela konačnu odluku kada je reč o slučaju Janika Sinera.

Naime, u saopštenju dostavljenom Adamu Adikotu, uredniku engleske verzije sajta "Ubitenis", navodi se da je istraga u tom slučaju i dalje u toku.

"Konačna odluka nije doneta", navodi se u saopštenju uz dodatak članova svetskog antidoping koda u kojima se nalazi do kada konačna odluka mora biti doneta.

Ukoliko dođe do veleobrta u ovoj priči i Siner bude suspendovan, ostaće bez titule na US Openu i Majamiju, kao i poena za polufinala Indijan Velsa i Monte Karla, četvrtfinala Madrida, polufinala Rolan Garosa, titule u Haleu, četvrtfinala na Vimbldonu, četvrtfinala u Montrealu i titule u Sinsinatiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()