Zverev: Đoković i Alkaraz igraju na najvišem nivou, drugi ne mogu da im prete

Međusobni skor Đokovića i Alkaraza trenutno je 2:2

08.09.2023. 13:38
  • Podeli:
Tan2023-08-2918081809_0 us open aleksandar zverev AP PhotoJohn Minchillo-64ee4774750b5.webp Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Aleksander Zverev je svoj nastup na Ju Es openu završio, a kada se opraštao od Njujorka, posle poraza u četvrtfinalu, rekao je da svi igrači moraju da podignu nivo svoje igre kako bi mogli da se mere sa Novakom Đokovićem ili Karlosom Alkarazom.

"Igrao sam s Novakom u Sinsinatiju, igrao sam sa Karlosom u Njujorku. Na vrlo su sličnom nivou što se tiče igre. Neke stvari Novak radi bolje, neke stvari radi Karlos radi bolje. Verujem da su u ovom trenutku klasa za sebe, a drugi moraju podići svoj nivo da bi im pretili, to je jednostavno tako", naglasio je Zverev.

Alkaraz će se u polufinalu grend slema u Njujorku sastati sa Rusom Danilom Medvedevom, dok će Novak igrati protiv domaćeg tenisera Bena Šeltona.

Međusobni skor Đokovića i Alkaraza trenutno je 2:2, a njih dvojica su osvojili sve grend slemove ove godine – srpski teniser Australijan open i Roland Garos, a Španac Vimbledon.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()