Zverev i Medvedev obezbedili plasman u drugo kolo Ju-Es opena

Nemac je pobedio Australijanca Vukića, a Rus Mađara Balaža

29.08.2023. 21:31
  • Podeli:
Tan2023-08-2918081809_0 us open aleksandar zverev AP PhotoJohn Minchillo-64ee4774750b5.webp Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u drugo kolo Ju-Es opena, pošto je danas pobedio Australijanca Aleksandra Vukića sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4). Meč je trajao dva sata i 11 minuta.

Zverevu je u prvom i drugom setu bio potreban po jedan brejk da prelomi i povede sa 2:0. Tokom trećeg seta je posle dominantnog početka i vođstva od 3:1, poklekao u osmom gemu i dopustio Vukiću da se vrati u meč. 

Popravio je štetu sa brzim ribrejkom i nakon toga sigurno servirao za pobedu u meču.

Ruski teniser Danil Medvedev obezbedio je plasman u drugo kolo Ju-Es Opena, nakon što je danas savladao Mađara Atilu Balaža sa 3:0 (6:1, 6:1, 6:0). Meč je trajao sat vremena i 17 minuta.

Rus je osvojio čak 41 viner, dok protivniku skoro i da nije dozvolio da osvoji svoj servis gem. Imao je Medvedev osam brejk lopti tokom meča i svaku je iskoristio za pobedu bez mnogo muka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()